URSULETUL 3* Hotel Ursuletul este localizata la baza bulevardului Libertatii din Predeal, bulevard care continua pana la zona Cioplea, la circa 700 m de centrul statiunii. Hotelul este situat avantajos pentru persoanele care cauta distractie (restaurantele si discoteca din zona Cioplea), dar si pentru persoanele care doresc schi pe partiile din statiune.

Hotel este cu siguranta una din cele mai apreciate unitati de cazare din Predeal datiorita conditiilor foarte bune de cazare, datorita unicitatii camerelor si stillui montan al constructiilor. Romanticii vor petrece momente de neuitat in fata semineului, se vor relaxa in paturi cu baldachin sau vor savura cocktail-uri langa piscina interioara. Pentru cei ce cauta relaxare se pun la dispozitie sauna, piscina acoperita si hammam. Este locul perfect pentru intimitate si romantism, iar seara pentru o distractie pe cinste in discoteca Office. De asemenea este o locatie foarte avantajoasa pentru cei ce doresc un concediu activ, fiind usor accesibila cu masina, fiind relativ aproape de partiile de schi .

Hotel Ursuletul 3* ofera cazare in:
- 3 camere single: grup sanitar propriu, TV cablu, minibar
- 22 camere duble (din care 5 matrimoniale): grup sanitar propriu, TV cablu, minibar
- 3 apartamente JUNIOR ce au living si dormitor, grup sanitar propriu, TV cablu, minibar
- 2 apartamente EXECUTIV dispuse pe 2 nivele, jacuzzi, scara interioara ce duce la dormitor
- un apartament HONEYMOON cu jacuzzi si baldachin


Dotari generale camere

  • Baie cu dus
  • TV
  • Baie cu Jacuzzi,dus cu hidromasaj
  • cablu TV
  • Minibar
  • Pat matrimonial
Servicii si FacilitatiPiscina acoperita, hammam, jacuzzi, sauna.
Sala de conferinta are capacitatea de 70 locuri la pupitre sau 100 locuri pe scaune, fiind dotata cu instalatie de sonorizare si amplificare, microfon, video-proiector, ecran de proiectie, laptop cu acces Internet, flipchart, aparatura audio-video. Pensiunea nu dispune de restaurant, dar masa se poate asigura in regim de katering.