Vila CAMELIA 3*


Proiectata in stil austriaco-german de acelasi maestru care a daruit Perlei Carpatilor castelul "Peles", simbol reprezentativ al regalitatii romanesti, cladirea este situata pe strada Spatar Mihail Cantacuzino, aproape de vestita Manastire Sinaia si a fost realizata in anul 1884. 

Restaurata, reconditionata si reamenajata cu ambitie, pricepere si incontestabil bun gust, vila cocheta se anunta inca de afara a fi o adevarata oaza de relaxare si liniste.Alaturi de cazarea in cele douzeci de camere spatioase si confortabile cu baie separata si acces la internet si micul dejun, vila "Camelia" ofera oaspetilor ei o gama larga de excursii si drumetii in interiorul si imprejurimile pitoresti ale statiuni Sinaia, sau pe Valea Prahovei.


Camere 
 Camerele au in dotare, TV color + cablu, frigider, cana fierbator, telefon, priza internet non-stop si gratuit, seif pentru pastrarea valorilor, baie proprie. Vila dispune de 14 camere duble, 5 camere triple si un apartament.

Servicii 

 Pentru un sejur agreabil si de neuitat Vila Camelia pune la dispozitia turistilor o gama variata de servicii
- pentru turismul tip bussines pune la dispozitie sala de conferinta complet utilata cu o capacitate de 20 locuri
- salon intim si cochet pentru servirea micului dejun
- organizeaza mese festive cu diverse ocazii (aniversari, intruniri etc.)
- proiectii de filme
- priza internet non-stop si gratuit
- organizeaza excursii locale si in afara orasului
- organizeaza week-end cu specific (initiere in prepararea produselor de cofetarie-patiserie, preparate culinare traditionale, initiere in pictura pe sticla, lemn si lucru manual traditional (broderie, motive nationale romanesti), initiere in fabricarea vinului romanesc si degustari de vinuri
- loc special pentru gratar
- parcare proprie, luminata in curtea interioara
- la receptie puteti gasi jocuri pentru petrecerea timpului liber (carti, rumy, sah, scrabble) la focul semineului din living